Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/delogopediepraktijk.nl/httpdocs/stemspraaktaal/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1267 Direct contact | Logopediepraktijk Nootdorp
Menu

Direct contact

Wilt u direct contact opnemen voor een vraag, een aanmelding of wilt u vrijblijvend informatie, vult u dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, telefonisch of per mail. Vermeld bij naam graag de naam van de persoon voor wie de aanvraag is.

WACHTLIJST

Momenteel is er een wachtlijst. Dit is in de hele zorg bekend. Alle logopediepraktijken in en om Den Haag hebben ditzelfde probleem. Er is een tekort aan logopedisten in de praktijken. Hiervoor is het belangrijk dat u dit de zorgverzekeraar laat weten. U kunt de voorbeeldbrief┬á hiervoor bij ons opvragen. Collega Indra de Hoog met zwangerschapsverlof. Hiervoor kunnen we geen waarnemer vinden. Zij zal haar werkzaamheden in september weer oppakken. Hierdoor is de praktijk geopend maandag, dinsdag, donderdag (8.25-17.05) en vrijdag (8.25-15.05). Op woensdag is de praktijk gesloten tot september 2022. We plannen momenteel cli├źnten in die zich hebben aangemeld in eind 2021.