Menu

Direct contact

Wilt u direct contact opnemen voor een vraag, een aanmelding of wilt u vrijblijvend informatie, vult u dan onderstaand formulier in. We nemen contact met u op, telefonisch of per mail bij vragen. Wanneer u een compleet ingevuld contactformulier toestuurt (naam voor wie logopedie nodig is, geboortedatum, BSN verplicht en duidelijke vraag waarom logopedie nodig is), ontvangt hiervan niet direct een bevestiging na het versturen. De inschrijving wordt bevestigd wanneer we de aanvraag hebben verwerkt, dan ontvangt u van ons bericht. Dit kan enkele werkdagen duren.

WACHTLIJST

We werken met een wachtlijst. Dit is in de hele zorg bekend. Alle logopediepraktijken in en om Den Haag hebben ditzelfde probleem. Er is een tekort aan logopedisten in de praktijken. Hiervoor is het belangrijk dat u dit de zorgverzekeraar laat weten. U kunt de voorbeeldbrief  hiervoor bij ons opvragen. We plannen momenteel cliënten in die zich hebben aangemeld in oktober-november 2023.

UITZONDERING

Preverbale logopedie (<2jaar) en cliënten met adem- en stemklachten worden zo spoedig mogelijk opgeroepen.

 

Bij aanmeldingen, nemen we alleen cliënten aan die woonachtig zijn in de volgende postcodegebieden; 2631, 2632, 2641, 2492, 2493, 2496, 2497